HEERLIJK IJS VOOR ELKE GELEGENHEID

Scholen       Werkvloer       Beurzen       Feestjes       Zorginstellingen       IJsje Wijsje       Milieu

ijscokar op een school

Scholen

We zijn graag geziene gasten op basisscholen en middelbare scholen. Op allerlei gelegenheden komen we langs. Op een schoolfeest, sportdag, afscheid van een juf, fancyfair en vossenjacht; overal zorgt ‘de Mooiste IJskar’ voor extra feestvreugde.

We houden er rekening mee dat uw school niet al te veel budget heeft voor dit soort zaken.

ijscokar op een beurs

IJS OP DE WERKVLOER

Wij serveren plezier, vrolijkheid en overheerlijk schepijs! En dat doen we tot op de werkvloer, want onze ijskarren passen gewoon door de voordeur en in een lift. Van kantoorruimtes tot fabriekshallen, aangekondigd door de vrolijke klank van de ijsbel. Dat levert gegarandeerd vrolijke gezichten op.   

Feestjes

Bruiloften, verjaardagen, een jubileum, barbecues, straatfeesten etc., we komen overal.

We houden rekening met al uw wensen. Wilt u een mooie foto van uw bedrijf, de jarige of het bruidspaar naast de kar? Hoe wilt u het schepijs geserveerd hebben? Met vers fruit bijvoorbeeld? Alles kan en wordt natuurlijk tot in de puntjes verzorgd in goede samenwerking met u. We komen met de ijskar, zorgen bij voorkeur zelf voor de bediening en werken met u samen om het perfect te maken.

ijscokar op een markt

Zorginstellingen

We mogen het wellicht niet zeggen, maar ijs serveren in verzorgingshuizen is het mooiste wat er is. We mogen een groot deel van de verzorgingshuizen in Noord- en Zuid-Holland inmiddels tot onze vaste klantenkring rekenen en telkens opnieuw worden we blij van de reacties van de bewoners en het personeel. Het is geweldig om de herinnering van vroeger weer terug te zien komen. Reacties als “Verkoopt u ook ijsjes van een dubbeltje?” zijn voor ons onbetaalbaar en de vrolijkheid die het uitdelen van de ijsjes teweegbrengt is de reden waarom we ons werk zo graag doen. En het mooie is dat we nooit iemand hoeven over te slaan, want mensen die wat slechter ter been zijn kunnen we gewoon op hun woonkamer een ijsje komen brengen, want onze ijskar past door de voordeur en in de lift. 

Dus heeft uw verzorgingshuis een zomerfeest, muziekmiddag, een oud Hollands feest of een gewoon een lekkere zomerdag waarbij u het leuk lijkt dat uw bewoners worden getrakteerd op een ijsje? Bij elke gelegenheid is ijs ‘uit een echte ijskar zoals vroeger’, de garantie voor een heel gezellige sfeer. 

Een IJSJE en een WIJSJE

U kunt ook kiezen voor de combinatie.

IJSJEWIJSJE. Samen met een super gezellige accordeonist gaan wij de huiskamers langs om de mensen te verrassen. Hij heeft jarenlange ervaring bij het spelen in verzorgings- en verpleeghuizen en heeft een groot Oudhollands en meezing-repertoire. Een perfecte combinatie!

Respect voor het milieu

‘Daar komt de IJskar’ werkt graag met respect voor het milieu. Daarom kiezen we niet voor plastic bekertjes en plastic lepeltjes, maar voor krokante ijshoorntjes, kartonnen ijsbekers en houten ijsschepjes die biologisch afbreekbaar zijn. 

ijscokar op een beurs

Beurzen

Onze ijskarren fungeren op menig beurs als de ultieme publiekstrekker. Staat u binnenkort op een beurs en bent u op zoek naar een leuke en sympathieke manier om uzelf en uw bedrijf te presenteren, onze mooie ijskar biedt uitkomst. En natuurlijk kan de ijskar geheel naar eigen inzicht worden versiert met uw bedrijfslogo of met een reclamebord met als tekst “…(uw bedrijf) trakteert op ijs!” 

Sluit Menu