Onze IJskarren

De Authentieke IJskar

Deze ijskarren gebruiken we het meest. De karren zijn speciaal op maat gemaakt en zeer geschikt voor feesten zowel binnen als buiten.

Al onze karren zijn voorzien van moderne apparatuur waardoor ze voldoen aan de hoogste Europese normen op het gebied van hygiëne. Ze zijn standaard voorzien van een spoelbak, een ijslepel-douche, wateropvang en koelelementen. De ijskarren hebben hun eigen stroomvoorziening en zijn niet afhankelijk van een externe aansluiting.

Al onze karren zijn beschilderd door kunstschilders. Zo hebben we karren die door Rob van Brederode beschilderd zijn met prachtige Oud-Hollandse landschappen en stadsgezichten.

Ook heel trots zijn we op onze kar met de afbeelding van “De IJseters”, geschilderd door kunstenaar Annemieke Smit, gebaseerd op “De Aardappeleters” van Vincent van Gogh.  

De Bakfiets

Met deze kar is het allemaal begonnen. Een mooie grote kar die binnen een straal van ongeveer 5 kilometer rond ons huis werd ingezet. De kar is beschilderd door kunstenaar Erik van der Schee.Sluit Menu